Maarianvaaran kesäteatterin tekijät

Siunattu hullus -esityksen työryhmä

Valtteri Haliseva

esiintyjä

Valtteri Haliseva on Turussa asuva teatterialan opiskelija, joka näyttelee, ohjaa, kirjoittaa ja vetää teatterikerhoa. Näyttelijänä hän on toiminut on mm. Turun Kaupunginteatterissa, Kuopion Uudessa Kesäteatterissa ja tamperelaisessa Teatteri Mukamaksessa. Vapaa-aikanaan Valtteri pyrkii lenkkeilemään, musisoimaan ja viettämään aikaa perheen kanssa.

 

Liisa Hytti

esiintyjä

Liisa Hytti on joensuulaislähtöinen, hiljalleen tamperelaistunut musiikkiteatterin opiskelija. Liisa mm. soittaa huilua ja laulaa, mutta innostuu uusista aluevaltauksista, viimeisimpänä saksofonin soitto. Tampereella hän on kuluttanut aikaansa mm. Tampereen ylioppilasteatterissa ja hänet on voinut nähdä myös Tampereen Työväen Teatterin ja Kansallisteatterin lavalla. Kesän Maarianvaarassa hän ottaa ilolla vastaan, sillä väliaikainen paluu itä-suomeen ja luonnon keskelle houkuttelee. Liisa tähtää näyttelijän ja muusikon ammattiin, mutta odottaa edelleen salaa kirjettä Tylypahkasta ja haaveilee pelastavansa kaikki maailman kodittomat koirat.

 

Juhani Joensuu

ohjaaja, käsikirjottaja

On opiskellut teatteria Tampereen yliopistossa.

Ohjaa, kirjoittaa, kouluttaa.

 

Sanna Kärkkäinen

esiintyjä

Sanna Kärkkäinen on Joensuussa asuva soveltavan teatterin ammattilainen ja kyltymätön elämästä nautiskelija. Valmistuttuaan vuonna 2012 Helsingin Metropolia AMK:n Esittävän taiteen koulutusohjelmasta Kärkkäinen paluumuutti takaisin Pohjois-Karjalaan, jossa hän on sittemmin työskennellyt teatterin kentällä laaja-alaisesti mm. näyttelijän, ohjaajan sekä ryhmänvetäjän roolissa. Kärkkäiselle olemassaolo on seikkailu, jossa parasta on hyvä ruoka, pitkät yölliset keskustelut ja tunteenpurkaukset yllättävissä paikoissa.

Marja-Liisa Lintunen

pukusuunnittelija

 

Timoi Munne

tuotantoassistentti

Muusikko, karjalan kielen ja kulttuurin monitoimija, itäisten ilmansuuntien ihmettelijä. Taipaleen Valistustalon isäntä.

 

Tuomas Partanen

tuotantoassistentti

Tuomas Partanen on joensuulainen moniosaaja. Kiinnostuksen kohteina musiikki, media, journalismi, internet ja radio. Harrastaa monia asioita työkseen.

www.rautaparta.com

 

Erkki Räsänen

säveltäjä

Erkki Räsänen on vilpitön suomalaisten tangojen ystävä. Kaavin Maarianvaarassa asuva laulaja ja lauluntekijä vierailee säännöllisesti maamme eri tantereilla. Hän kaipaa kesäisiä aamuöitä kotiseutunsa komeissa maisemissa, taustalla maltillinen klassinen musiikki.

 

Henry Räsänen

toiminnanjohtaja, tuottaja

Henry Räsänen on Maarianvaaran kesäteatterin ja Ohjelmapajan toiminnanjohtaja sekä kesäkiertueen tuottaja. Alunperin Maarianvaarasta kotoisin oleva kulttuurialan sekatyömies tekee tuotannollisten toimien lisäksi myös omaa taiteellista työtään mm. monologien, runouden ja komiikan parissa.

 

Tero Sarkkinen

esiintyjä

Tero Sarkkinen on Joensuussa asuva ohjaaja, näyttelijä, käsikirjoittaja ja nykyisin myös virallisesti opiskelija. Tero tykkää pallopeleistä, musisoinnista, piirtelystä ja hän onnistuu välillä tekemään tosi hyvää ruokaa. Kotoisin hän on Kontiolahden Paiholasta.

 

Sakari Saikkonen

esiintyjä, koreografi

Saikkonen toimii tanssijana tanssiteattereissa, akrobaattina sirkuksissa ja näyttelijänä teattereissa, sekä päin vastoin. Joutoaikana hän soittelee monenmoista musiikkia, eksyilee ja ihmettelee. Aikuiseksi kasvettuaan meinaa ryhtyä jazzpianistiksi tai silitysrautojen korjaajaksi.

 

 

Asmo Raimoaho

graafinen suunnittelu

zacu </> / 925-tuotanto

internetsivut zacu.vze.com

 

Lippuvaraukset: liput(at)maarianvaaranteatteri.net / puh. 050 5588 578
© 2011, Maarianvaaran kesateatteri    //    sivuin taitto: zacu </>    //    valokuvat: Pentti Sormunen et al.   //    WebsiteBaker CMS