Kiertuepäiväkirja

Riemumielellä

Timoi Munne, 26.7.2012 |

Lupitusta kaikille.

Onhan ollut kommee kesä. Hetkittäin on tullut mieleen, että olemme Maarianvaaran Syysteatteri. Vain räntäsade puuttuu. Vaan upeasti olemme selvinneet, sekä me että yleisöt. Kiitos siitä kaikille. Nyt Maarianvaaran taivaalla lilluu kauniin kesäisiä poutapilviä ja aurinko hellii. Iltasella näytämme Putkinotkoa Outokummun Vanhalla kaivoksella. Sitten pidetään pari vapaapäivää keräillen voimia loppurutistukseen. Kaihon kyynel kasvaa jo jossain, sillä pian tämä peli on ohi. Voi, sentään kuinka kaikki on mennyt sukkelasti. Vaan vielä haluamme nähdä paljon teidän iloisia ilmeitänne.


Putkinotko Outokummun Vanhalla kaivoksella.

Keskiviikkona 25.7. oli riemukas iltapuhde Leppävirran Tulenliekissä. Päivä oli kaunis ja tottakai esityksen aikana satoi, mutta mepä taiteilimme sisällä tanssiestraadilla. Ja porukkaa oli pirtin täydeltä. Tuntuivat meistä pitävän, niin kuin mekin itsestämme.


Lämmittelytouhut frisbeen parissa Tulenliekin nurmikolla.

Esityksen jälkeen osa porukastamme jäi vielä nauttimaan tanssilavatunnelmasta. Saimme kuulla Jari Sillanpään loistavaa laulantaa. Käkriäisten karut kamppeet oli vaihdettu koreisiin herrasväen kuosihin. Ja niin me olimme yhtä onnea ja hymyä.


Käkriäisen perhettä juhlatuulella.

Viikonvaihteen tienoon mesoamme Outokummussa. Sitten reissaamme Ylä-Karjalaan Nurmeksen Höljäkkään ja Juukaan. Odotamme retkeä riemumielellä. Pyhäselän Honkavaarallekin pääsemme perjantaina elokuun kolmantena. Nähdään siis kaikkialla.

Timoi Munne
 

Kommentointi on lukittu.

 

© 2011, Maarianvaaran kesateatteri    //    info (a) maarianvaaranteatteri.net    //    sivuin taitto: zacu </>    //    valokuvat: Pentti Sormunen et al.   //    WordPress