Kiertuepäiväkirja

Parasta ennen

Timoi Munne, 2.8.2012 |

Elokuuta, veljet ja sisaret!

Meillä on takana mainio reissu Ylä-Karjalaan Nurmeksen Höljäkkään ja Juukaan. Kiitos kaikille mukana olleille. Meistä pidettiin hyvää huolta ja yleisöä piisasi. Höljäkän uusi kesäteatteriareena on komea. Paikan akustiikka toimii loistavasti. Yleisön läsnäolon saattoi aistia sekä esiintyessä että lavan takana odotellessa. Sinne haluamme mieluusti palata tulevina kesinä. Kaiken päälle Höljäkän nuorisoseurantalo on komeassa kunnossa. Se on varmasti kyläläisten ylpeys.

Höljäkän uusi teatteriareena

 

Ylä-Karjalan reissun kohokohta oli esiintymisten välinen yöpyminen Paalasmaalla lomamökeissä. Paalasmaa on jo sinällään Suomen kaunein sisävesisaaristo. Siihen päälle meille tarjottiin kuuma yösauna ja Pielisen virkistävä vesi. Kiipeäminen näkötorniin avasi meille Karjalan kauneudessaan. Nämä kaikki yhdessä ja erikseen, mitäpä muuta kesäinen näyttelijä tarvitsisi lyhyeen lepohetkeensä.

Paalasmaan näkötornissa

 

Nyt edessä on vielä kaksi esitystä. Pyhäselän Honkavaaralle on helppo päästä. Sen kun kuutostietä posottaa. Sinne on joensuulaistenkin vaivatonta kulkeutua. Tervetuloa siis sinne. Finaali odottaa meitä sitten sunnuntaina kotikentällä Maarianvaarassa. On niin ihanaa päättää tämä vaihtelevan riemukas kesä sinne, mistä kaikki keväällä alkoi. Siellähän on tarjolla sitten Putkinotkon ohella paljon muutakin. Ja siellä on hyvä jututtaa meitä näyttelijöitä siitä kuinka kesä on mennyt. Nythän se on vielä parhaimmillaan, tämä kesä. Nauttikaamme siis siitä.

Putkinotko on parasta ennen 6.8.2012!

Timoi Munne
 

Kommentointi on lukittu.

 

© 2011, Maarianvaaran kesateatteri    //    info (a) maarianvaaranteatteri.net    //    sivuin taitto: zacu </>    //    valokuvat: Pentti Sormunen et al.   //    WordPress