Kiertuepäiväkirja

Kiertolaisen elämää

Timoi Munne, 16.7.2012 |

Suomen kaunis kesä on meidän kohdaltamme tullut nyt siihen kohtaan, että on aika aloittaa kiertolaisen elämä. Eilen lauantaina 14.7. vierailimme Sulkavan Lohikoskella, mutta huomenna alkaa varsinainen ajelu ja samalla Savon valloitus. Lohikosken teatterin ympäristö oli viehättävä ja komeimmat maisemat olivat tien nro 438 varrella, jossa avautuivat Vilkaharjun maisemat. Paluumatka luisti kesäyön parhaimpaan ilmansuuntaan pohjoiseen, joka punertui viehättävästi eteemme. Ja tangot soivat.

Mutta nyt punainen pakumme alkaa jauhaa Savon teillä. Tällä alkavalla viikolla koemme Karttulan, Tuusniemen, Siininjärven ja Pieksämäen. Odotamme innolla. Sunnuntaina teemme karkuretken Pohjois-Karjalaan, kun Outokummussa intoudumme pariesitykseen.

Erkki

Erkki Räsänen lämmittelee Sulkavan Lohikosken yleisöä.

Mikäs on matkaan lähtiessä. Olemme erittäin hyvällä mielellä. Kesä on lähtenyt käyntiin mainiosti. Touhua ja lepoa on tasapainoisesti. Juuri äsken nautimme Maarianvaaran koulun saunan pehmeistä lämmöistä. Tulemme luoksenne puhtaana ja riemumielisinä. Tätä varten on Suomen suvi. Lämpöä, lempeä ja hyviä tarinoita.

Punakone

Punainen matkailuvaunumme, peräkärry ja kuljettaja Saikkonen Vekaran lossilla.

 

Timoi Munne
 

Kommentointi on lukittu.

 

© 2011, Maarianvaaran kesateatteri    //    info (a) maarianvaaranteatteri.net    //    sivuin taitto: zacu </>    //    valokuvat: Pentti Sormunen et al.   //    WordPress