Kiertuepäiväkirja

Keikkatauolla ennen kiertuerykäisyä

Sakari Saikkonen, 6.7.2012 |

Näin on saatu Putkinotko ens’iltaan ja tienpäälle. Viikonlopun Maarianvaaran kotiesitysten jälkeen kävimme vielä Kontiolahden Filmikylässä ennen kuin alkoi reilun viikon tauko, jolla keräämme voimia kahdenkymmen esityksen reissuputkea varten.

Ensi viikon lauantaina (14.7.) meidät voi tavata Lohikosken kesäteatterissa Sulkavalla. Osalla porukasta loma loppuu aikaisemmin, kun Erkki, Anneli sekä Janne Vänskä esittävät jo edellisenä päivänä Juhani Ahon Junamatka -revyytä Pieksämäen Poleenissa.


Näyttämömme ja kontiolahtelainen yleisö Filmikylässä (kuvat: Munne)

Yksi matka Kontiolahdelle ei vielä annan aivan täyttä kuvaa teatterimatkustamisesta, matkan aikana kun ehdittiin ainoastaan korjailla esiintymisasuja ja pelata erä Davosin Jazzia melkein loppuun. Nyt odotamme jännityksellä millaisen ilmapiirin ohjaajan ensi-illan jälkeen julistama viihde-elektroniikkapaasto keikkabussiin luo. Myöskin samaisen miehen avaama kiertuekirjasto on vielä varsinaisesti ottamatta käyttöön, se tosin kasvoi jo kahdella niteellä (koko on nyt kaikkiaan 8 nidettä) kun Muurajan kartanon kirjastosta lahjoitettiin siellä olleet kaksoiskappaleet Gösta Knutssonia ja Georges Simenonia. (Simenon on nyt kiertuekirjastossa edustetuin kahdella nimikkeellään.)

Kirjaston korkkaamista ja kiertueen jatkumista täällä odotellen kirjoittaja lähtee Savonlinnaan katsomaan hieman toisenlaista kesäteatteri Oopperajuhlille. Nähdään esityksissä jossakin Itä-Suomessa!

Sakari Saikkonen
 

Kommentointi on lukittu.

 

© 2011, Maarianvaaran kesateatteri    //    info (a) maarianvaaranteatteri.net    //    sivuin taitto: zacu </>    //    valokuvat: Pentti Sormunen et al.   //    WordPress