Kiertuepäiväkirja

Juhannusviikon taikaa

Timoi Munne, 19.6.2012 | 1 kommentti

Kuuden päivän harjoitusputken jälkeen meille armahdettiin yksi vapaapäivä. Hyvässä vauhdissa jo ollaan. Putkinotkon ensimmäinen läpimeno oli jo ja havaitsimme sen, että esityksestä tulee teatteriesityksen mittainen. Yleisöä on saapunut paikalle pilvin pimein. Huidoimme niitä parhaamme mukaan ja käytimme korpinrasvaa ja muita karkotteita. Teimme hyönteisten kanssa suullisen sopimuksen, että kesäkuun lopulle saatte temmeltää. Sitten on meidän vuoro.

Aiemmassa kommentissa ollut röykkiö on noussut jo muotoonsa. Joutuisa mies on. Laulujen kirjoittamisen, esittämisen ja näyttelemisen lisäksi hän joutaa vielä savotalle.

Pinoa eli lavastetta syntyy.

 

Tätä juhannusviikkoa on vietetty aika harmaissa merkeissä, mutta annettakoon sekin luonto-äidille anteeksi. Kunhan lupaa meille sitten päivänpaistetta ja ilomieltä esityskaudelle, jonka alkuun (voi kauhistus) on enää vähän yli viikko aikaa.

Näytelmällisten toimintojen lisäksi työryhmämme nauttii Maarianvaaran koulun rauhasta. Suloinen sauna lämpiää silloin tällöin. Jotkut hurjat harrastavat liikunnallisuutta, toisille riittää jalkapallon tuijottaminen nettiteleviisorin pätkivänä kuvana. Kaukana olkoon kavala maailma tietoverkkoineen.

Täällä elämä on oikein päin paitsi taiteilja Saikkonen.

Timoi Munne
 

Yksi kommentti

  1. Reijo Lampinen kirjoitti:

    Toivottavasti päästäis tänäkin vuonna katsomaan teidän todella hienoo esitystä. Menee aivan loppumetreille, mutta yritetään ja terkkuja koko porukalle.

 

© 2011, Maarianvaaran kesateatteri    //    info (a) maarianvaaranteatteri.net    //    sivuin taitto: zacu </>    //    valokuvat: Pentti Sormunen et al.   //    WordPress